Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Trenčiansky kraj

Auto zrazilo chlapca v Lehote pod Vtáčnikom, polícia hľadá svedkov

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Lehote pod Vtáčnikom, kde zrazilo auto chlapca. Foto: KR PZ v Trenčíne.

Po príchode polície na miesto dopravnej nehody a následnom zadokumentovaní sa už na mieste podľa nej nenachádzali žiadni svedkovia dopravnej nehody.

Lehota pod Vtáčnikom 5. apríla (TASR) - Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo 12. marca o 13.45 h na priechode pre chodcov na Ulici SNP v Lehote pod Vtáčnikom v okrese Prievidza. Vozidlo Seat Cordoba tam zrazilo maloletého chlapca, informovala o tom v piatok TASR Elena Antalová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

"Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu maloletého chodca, škoda na majetku nevznikla. Alkohol pri dopravnej nehode nebol zistený," uviedla Antalová.

Po príchode polície na miesto dopravnej nehody a následnom zadokumentovaní sa už na mieste podľa nej nenachádzali žiadni svedkovia dopravnej nehody. "Z uvedeného dôvodu žiadame o pomoc svedkov, ktorí videli dopravnú nehodu, aby sa prihlásili na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Svedkovia tejto dopravnej nehody môžu akékoľvek informácie poskytnúť na policajnej linke 158," dodala.