Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

ZRÁŽKA auta s autobusom v Prievidzi: Hlásia ranených

Ilustračná snímka. Foto: TASR Michal Svítok

V čase udalosti sa v autobuse nachádzalo 15 osôb.

Prievidza 28. septembra (TASR) - Na sídlisku Píly v Prievidzi sa v piatok popoludní zrazilo osobné auto s autobusom. Pri nehode zasahovali hasiči z Prievidze, informovala TASR Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

K nehode autobusu a osobného auta došlo krátko pred 15.00 h. V čase udalosti sa v autobuse podľa HaZZ nachádzalo 15 osôb.

Záchranári evidujú následkom nehody troch zranených ľudí, na mieste zasahovali dve ich posádky. "Išlo o dve ženy a jedného muža. Všetci utrpeli ľahké zranenia a previezli ich do nemocnice v Bojniciach," ozrejmila pre TASR hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková.

Informáciu o troch ľahko zranených potvrdila TASR aj polícia. "K dopravnej nehode malo dôjsť tak, že vodič osobného auta Škoda Fabia jazdiaci po Ulici B. Björnsona nedal pri vychádzaní na hlavnú cestu na Ulici M. R. Štefánika prednosť autobusu, následkom čoho došlo k ich zrážke," opísal trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička. Policajti podľa neho požitie alkoholu u vodičov nezistili a príčiny dopravnej nehody vyšetrujú.