Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

Polícia pátra po týchto troch mužoch od Púchova, nevideli ste ich?

Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 38-ročnom Petrovi Dzurkovi z obce Zubák v Púchovskom okrese. Okresný súd v Považskej Bystrici na neho vydal príkaz na zatknutie pre spáchanie trestného činu zanedbania povinnej výživy. Peter Dzurko sa nezdržiava v mieste trvalého bydliska, nie je známy jeho súčasný pobyt ani kontakty s inými osobami. Vysoký je asi 180 centimetrov, strednej postavy. Má krátke čierne vlasy a zelené oči. Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne

Nezvestní sú Richard Baláž a Ján Tlaskal z Púchova, hľadá sa aj Peter Dzurko z neďalekej obce Zubák. Akékoľvek informácie môže verejnosť oznámiť na policajnej linke 158.

Zubák 19. decembra (TASR) – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po 38-ročnom Petrovi Dzurkovi z obce Zubák v Púchovskom okrese. Okresný súd v Považskej Bystrici na neho vydal príkaz na zatknutie pre spáchanie trestného činu zanedbania povinnej výživy.

Ako informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, Peter Dzurko sa nezdržiava v mieste trvalého bydliska, nie je známy jeho súčasný pobyt, ani kontakt s inými osobami. Hľadaný je vysoký asi 180 centimetrov, strednej postavy. Má krátke čierne vlasy a zelené oči.

Na snímke hľadaný Richard Baláž.
Foto: TASR - KR PZ Trenčín


Považskobystrickí policajti žiadajú verejnosť aj o pomoc pri pátraní po 19-ročnom Richardovi Balážovi z Púchova. Okresný súd v Považskej Bystrici vydal na neho príkaz na zatknutie pre spáchanie trestného činu výtržníctva.

Podľa trenčianskeho krajského policajného hovorcu Pavla Kudličku sa Richard Baláž nezdržiava v mieste trvalého bydliska, nie je známy jeho súčasný pobyt, prípadné kontakty s inými osobami. Vysoký je asi 185 centimetrov, štíhlej postavy. Má čierne krátke rovné vlasy a hnedé oči.

Považskobystrickí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 48-ročnom Jánovi Tlaskalovi z Púchova.
Foto: TASR - KR PZ Trenčín


Považskobystrickí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri pátraní po 48-ročnom Jánovi Tlaskalovi z Púchova.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička, Tlaskal je obvinený z prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi, ktoré vyšetruje Obvodné oddelenie Policajného zboru v Púchove. Nezdržiava sa v mieste posledného trvalého bydliska, nie je známy jeho súčasný pobyt, prípadné styky s inými osobami.

Ján Tlaskal je vysoký asi 175 centimetrov, strednej postavy. Má svetlohnedé krátke rovné vlasy, modré oči a neoholenú tvár. Popis oblečenia nie je známy. Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadaného muža, môže verejnosť oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158.

"Akékoľvek informácie, ktoré by smerovali k vypátraniu hľadaných mužov, môže verejnosť oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158," doplnil Kudlička.