Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

FOTO: Za postriekanie podchodu hrozí tínedžerovi polročné väzenie

Železniční policajti z Trenčína obvinili 15-ročného mladíka z Trenčianskeho okresu z prečinu poškodzovania cudzej veci. Obvinený mal sprejmi postriekať a popísať bočnú stenu železničného podchodu v obci Ivanovce v Trenčianskom okrese a popísať elektrorozvádzač rôznymi obrazcami na celkovej ploche tri metre štvorcové. Na snímke obrazec, ktorý zanechal sprejer na bočnej stene železničného podchodu v obci Ivanovce. Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne

Obvinený mal sprejmi postriekať a popísať bočnú stenu železničného podchodu a popísať elektrorozvádzač.

Trenčín 19. júna (TASR) – Železniční policajti z Trenčína obvinili 15-ročného mladíka z Trenčianskeho okresu z prečinu poškodzovania cudzej veci. Ešte v januári tohto roku mal poškodiť železničný podchod v obci Ivanovce v Trenčianskom okrese.

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička, obvinený mal sprejmi postriekať a popísať bočnú stenu železničného podchodu a popísať elektrorozvádzač rôznymi obrazcami na celkovej ploche asi tri štvorcové metre. Poškodenej spoločnosti vznikla škoda asi 430 eur.

Železniční policajti z Trenčína obvinili 15-ročného mladíka z Trenčianskeho okresu z prečinu poškodzovania cudzej veci. Obvinený mal sprejmi postriekať a popísať bočnú stenu železničného podchodu v obci Ivanovce v Trenčianskom okrese a popísať elektrorozvádzač rôznymi obrazcami na celkovej ploche tri metre štvorcové. Na snímke elektrorozvádzač, ktorý poškodil sprejer v obci Ivanovce.
Foto: TASR - KR PZ v Trenčíne

"Obvinenému sprejerovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok. Trestné sadzby odňatia slobody sa u mladistvých znižujú na polovicu," doplnil Kudlička.