Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 19. marec 2024Meniny má Jozef
< sekcia Trenčiansky kraj

Policajti hľadajú Evu Žátkovú, ktorá odišla z domu

Nezvestná Eva Žatková Foto: TASR/KRPZ

Nezvestná odišla ešte 29. októbra v skorých ranných hodinách z miesta prechodného bydliska s tromi eurami a dokladom totožnosti, pričom uviedla, že ide do Ostratíc na aktivačné práce uvediol Kudlička.

Bánovce nad Bebravou 28. novembra (TASR) - Policajti z Bánoviec nad Bebravou žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 43-ročnej Eve Žatkovej z Ostratíc (okres Partizánske), ktorá prechodne býva v Dolných Našticiach (okres Bánovce nad Bebravou). "Nezvestná odišla ešte 29. októbra v skorých ranných hodinách z miesta prechodného bydliska s tromi eurami a dokladom totožnosti, pričom uviedla, že ide do Ostratíc na aktivačné práce. Od tej doby nepodala o sebe príbuzným žiadne správy," informoval dnes TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.




Ako ďalej uviedol, menovaná v minulosti viackrát takto odišla z domu a je predpoklad, že si išla do Českej republiky hľadať novú prácu.

Eva Žatková je vysoká asi 165 cm, plnoštíhlej postavy, má hnedé oči, hnedé - sčasti prešedivené vlasy po plecia, na tele má menšie pigmentové škvrny. Naposledy mala oblečené bledohnedé nohavice a bledomodrú bundu na zips, na ktorej mala zelenú reflexnú vestu. Obuté mala vyššie čierne topánky.

"Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte nezvestnej môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158," vyzval Kudlička.