Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Trenčiansky kraj

Streľba v Považskej Bystrici: Spolujazdec zomrel, vodič ťažko zranený

Ilustračné foto Foto: TASR - Štefan Puškáš

Streľbu TASR potvrdila trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Považská Bystrica 17. apríla (TASR) – Streľba na osobný automobil značky BMW si dnes popoludní v Považskej Bystrici vyžiadal život jedného človeka, ďalší utrpel ťažké zranenie.

Miesto a príčinu dnešnej streľby na Považí, zatiaľ polícia nepozná. TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.



„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy sčasti dokonaného a sčasti v štádiu pokusu,“ informovala Antalová.

Ako dodala, do nemocnice v Považskej Bystrici prišiel na vozidle BMW 30-ročný Patrik z okresu Púchov, ktorý mal strelné poranenie krku. „Vo vozidle na prednom sedadle bol s ním aj 40-ročný Erik z Považskej Bystrice. V čase, keď prišli do nemocnice, bol Erik mŕtvy. Kde došlo k tejto udalosti a z akých príčin, je predmetom ďalšieho vyšetrovania. Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony v tomto štádiu vyšetrovania nemôžeme poskytnúť viac informácií,“ uzavrela Antalová.