Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

V jednom z objektov priemyselného areálu v Partizánskom horelo

Ilustračné foto. Foto: TASR/AP Photo

Pri požiari sa nikto nezranil, príčina jeho vzniku je v štádiu vyšetrovania.

Partizánske 15. októbra (TASR) - Hasiči z Partizánskeho a neskôr aj z Bánoviec nad Bebravou zasahovali pri požiari, ktorý vznikol v jednom z objektov v priemyselnom areáli v Partizánskom 13. októbra v noci. Dymenie, ktoré vychádzalo z budovy súkromnej spoločnosti, im nahlásili krátko pred 23.00 h. Informoval o tom dnes TASR hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík.

"Traja hasiči z Partizánskeho zasahujúci v dýchacích prístrojoch vnikli do objektu a po vypnutí elektrického rozvádzača sa po značne zadymenom schodisku a chodbách dostali k požiarom postihnutej miestnosti. Vzhľadom na jeho rozsah boli na miesto udalosti privolané ďalšie dve vozidlá z Partizánskeho a Bánoviec nad Bebravou so štyrmi príslušníkmi HaZZ," uviedol Petrík.

Priblížil, že hasiči za účelom lokalizácie požiaru nasadili dva hasebné prúdy, a to za priebežného odvetrávania priestoru pretlakovým ventilátorom. "Po likvidácii ohňa požiarisko spolu s celým objektom skontrolovali a miesto udalosti odovzdali pracovníkom spoločnosti. Pri požiari sa nikto nezranil, príčina jeho vzniku je v štádiu vyšetrovania," dodal.