Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Trenčiansky kraj

Zimná akcia Kúpele v regióne sa tešila rekordnej návštevnosti

Ilustračné foto Foto: TASR/František Iván

Akcia trvajúca od 1. decembra 2016 do 28. februára 2017 priniesla návštevníkom kúpeľov možnosť využiť termálne bazény so zvýhodneným vstupným.

Trenčianske Teplice 8. marca (TASR) – Do projektu Kúpeľov Trenčianske Teplice, mesta Trenčianske Teplice a partnerských miest a obcí Kúpele v regióne sa počas tohtoročnej zimy zapojilo rekordných 10.796 obyvateľov regiónu. Zľavy do kúpeľných bazénov využili návštevníci zo 64 miest a obcí regiónu a moravského mesta Vsetín.

Akcia trvajúca od 1. decembra 2016 do 28. februára 2017 priniesla návštevníkom kúpeľov možnosť využiť termálne bazény so zvýhodneným vstupným.

„Opätovný nárast návštevnosti i počtu zapojených obcí dokumentujú značný záujem verejnosti o tento produkt. Medziročne si k nám našlo cestu viac návštevníkov napriek výrazne chladnejšiemu januáru oproti minulému roku. Aj naďalej máme záujem o pokračovanie tejto akcie a veríme, že návštevníci Kúpeľom v regióne zachovajú priazeň aj v budúcnosti,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti Kúpele Trenčianske Teplice Michal Vojtáš.

Najviac záujemcov o zimné kúpanie v teplických bazénoch bolo už tradične z Trenčína, nasledovali obyvatelia obcí mikroregiónu Teplička (Trenčianske Teplice, Trenčianska Teplá, Dolná Poruba a Omšenie) a obyvatelia Dubnice nad Váhom. Obyvatelia týchto troch oblastí tvorili spolu viac ako 70 % celkovej návštevnosti.

„Teší ma rastúci záujem o akciu Kúpele v regióne. Nejde len o podporu pre kúpeľníctvo a zdravie obyvateľov v regióne, ale i pozitívne dosahy na zamestnanosť a na malé a stredné podnikanie mimo obdobia hlavnej turistickej sezóny v meste Trenčianske Teplice. Projekt Kúpeľov v regióne považujeme za úspešný a budeme v ňom pokračovať,“ doplnil primátor Trenčianskych Teplíc Štefan Škultéty.