Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 21. máj 2024Meniny má Zina
< sekcia Trnavský kraj

PRIŠKRIPLI MU KRÍDELKÁ: Opitý Sokolovčan narazil do dvoch áut a značky

Foto: Ilustračné foto: TASR/Radovan Stoklasa

Policajti ho prenasledovali a pred obcou Koplotovce ho obmedzili na osobnej slobode.

Sokolovce/Piešťany 11. mája (TASR) – Ako obzvlášť závažný zločin všeobecného ohrozenia kvalifikovali piatkové (8.5.) počínanie 42-ročného vodiča z obce Sokolovce pri Piešťanoch, za ktoré mu hrozí trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Policajti museli muža, ktorý podľa svedkov svojou jazdou ohrozil viacero vodičov, chodcov a cyklistov, obmedziť na slobode a namerali mu 1,5 promile alkoholu v krvi. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

"Muž si v ten deň sadol do svojho auta VW Passat. Počas jazdy v meste Piešťany nabúral do idúceho auta Renault Kadjar a vzápätí aj do zaparkovaného auta Audi. V jazde po nehodách pokračoval a to aj napriek tomu, že pri výjazde vyšiel na chodník, kde narazil do dopravnej značky," uviedla hovorkyňa. So zakliesnenou tyčou pod autom opustil Piešťany smerom na Hlohovec.

Policajti ho prenasledovali a pred obcou Koplotovce ho obmedzili na osobnej slobode. Muža predviedli pred vyšetrovateľa, ktorý ho obvinil a predložil návrh na jeho väzobné stíhanie.