Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

V Dvorníkoch kradol len 17-ročný chlapec

Hlohovskí policajti obvinili 17-ročného páchateľa zo Šoporne, ktorý sa v priebehu mája štyrikrát vlámal do rodinných domov v Dvorníkoch. Foto: TASR/KR PZ v Trnave

Mladík preliezol 2,2 m vysoký plot rodinného domu a zo záhradného domčeka ukradol 50-metrovú hadicu s elektrickým navíjaním v hodnote 250 eur.

Hlohovec 30. mája (TASR) - Hlohovskí policajti obvinili vo štvrtok (29.5.) páchateľa, ktorý sa v priebehu mája štyrikrát vlámal do rodinných domov v Dvorníkoch v okrese Hlohovec. Mladý muž 3. mája preliezol 2,2 m vysoký plot rodinného domu a zo záhradného domčeka ukradol 50-metrovú hadicu s elektrickým navíjaním v hodnote 250 eur. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

Ako uviedla, zlodej sa vrátil do toho istého domu kradnúť aj tento týždeň. "V noci z utorka na stredu (27.-28.5.) opäť preliezol vysoký plot, vzal päťlitrovú bandasku s benzínom a potom si všimol malý motocykel s kľúčom v zapaľovaní. Na motocykli odišiel do Serede, kde ho hneď predal. Majiteľovi spôsobil škodu 1520 eur," konštatovala. Dodala, že pri ďalších vlámaniach ukradol notebook, hotovosť, potraviny a mobilný telefón.

Celková škoda, ktorú mládenec krádežami spôsobil sa vyšplhala na 3120 eur. "Policajt poverený vyšetrovaním obvinil vo štvrtok (29. 5.) len 17-ročného mladíka zo Šoporne z prečinu krádeže a porušovania domovej slobody. Obvinený sa v súčasnosti nachádza v resocializačnom centre," uzavrela hovorkyňa.