Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

Májový Dance With Air bude hudba, tanec, lietadlá

Hudba, tanec, lietadlá - taký bude májový Dance With Air Foto: Dance With Air

Združenie Mesto vznešených tónov, Aeroklub Bratislava, MMC a Randal Club organizujú prehliadku leteckých modelov spojenú s koncertmi skupín a Video Oldies party.

Trnava 30. apríla (OTS) - Na letisku Aeroklubu v obci Boleráz pri Trnave si 24. mája 2014 od 10.00 h. do rána nasledujúceho dňa môžu návštevníci pozrieť a užiť od leteckých modelov cez vetrone a štvormiestne motorové lietadlá až po koncerty kapiel a tanečnú hudobnú produkciu skvelých 20 hodín zábavy.

Dance With Air je podujatie, na ktorom sa spoja hmatateľné hudba a tanec s neviditeľným vzduchom.

Pripravené budú lietadlá so skúsenými pilotmi a inštruktormi, ktorí deťom, ale nielen im predvedú a vysvetlia ako a prečo lietadlo letí, ako sa štartuje, pristáva a vysvetlia princíp jednotlivých prístrojov. Nebude chýbať ani možnosť vyhliadkového letu na motorovom alebo bezmotorovom lietadle, tandemový zoskok s padákom a veľa ďalších zaujímavých atrakcií spojených s letectvom.

Súčasťou podujatia bude atraktívna prehliadka automobilov Ford Mustang a US Classic Cars, ktorú pre návštevníkov podujatia zabezpečí Mustang club Slovakia od 13.00 h.

Návštevníkom podujatia sa cez deň predstavia v úlohe zodpovedných pilotov Whisky spevák legendárnej punk&rock and rollovej slovenskej skupiny Slobodná Európa a Vratko Rohoň spevák úspešnej slovenskej pop punkovej skupiny Inekafe. Večer si návštevníci budú môcť naplno užiť koncerty skupín Slobodná Európa a Vratka Rohoňa - INEKAFE unplugged, ktoré budú vyvrcholením hudobného programu.

Okrem týchto skupín vystúpia od 17.00 h. hudobné skupiny RAMONES Bratislava, Guns and Roses Tribute Slovakia, Kiss Forever band a Fishing Strip. Zábava bude pokračovať do skorých ranných hodín Video Oldies party s DJs Roman & Juro.

Počas celého dňa bude pripravené občerstvenie, špeciality na grile, kotlíkový guláš a množstvo hier a zábavy, ktoré prispejú k príjemnej rodinnej atmosfére celej akcie.

Vstupenky si môžu návštevníci zakúpiť priamo na mieste v deň konania podujatia alebo v predpredaji na www.predpredaj.sk.