Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Trnavský kraj

Mladý vodič po zrážke s kamiónom zomrel na mieste nehody

Foto: TASR

Osobné auto Opel Astra z Hlohovca, ktoré viedol 24-ročný vodič, prešlo do protismeru, kde sa zrazilo s oproti idúcim kamiónom.

Trakovice/Hlohovec 7. októbra (TASR) - Na ceste medzi obcami Trakovice a Hlohovec došlo dnes o 12.20 h k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej zomrel mladý muž. Informovala o tom TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

"Osobné auto Opel Astra z Hlohovca, ktoré viedol 24-ročný vodič, prešlo do protismeru, kde sa zrazilo s oproti idúcim kamiónom. Mladý vodič utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol," konštatovala hovorkyňa.

Dodala, že výsledky doterajšieho vyšetrovania z miesta nehody a operatívnych zistení nasvedčujú tomu, že išlo pravdepodobne o samovraždu. "Vodič kamióna neutrpel pri nehode závažnejšie zranenia, previezli ho na ošetrenie. Dychová skúška na alkohol bola u neho negatívna," povedala s tým, že pre nehodu bola cesta neprejazdná, premávku riadila polícia. "Cesta II/513 je od 16.30 h prejazdná," uzavrela Kredatusová.