Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Vodiči mali štastie, pri nehode troch vozidiel sa zranila jedna osoba

Vo štvrtok 20. februára 2014 pred 22.30 h došlo v Piešťanoch na Bratislavskej ulici k dopravnej nehode troch osobných motorových vozidiel. Foto: TASR/HaZZ Piešťany

Hasiči poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc a odovzdali ju do starostlivosti zdravotníkom záchrannej zdravotnej služby.

Trnava 21. februára (TASR) - Vo štvrtok (20. 2.) pred 22.30 h došlo v Piešťanoch na Bratislavskej ulici k dopravnej nehode troch osobných motorových vozidiel.

Pri značnej materiálnej škode dvaja vodiči vyviazli bez problémov, z troch osôb utrpel len jeden vodič ľahšie zranenia. Informoval o tom TASR hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Tomáš Bílik.

Ako uviedol, hasiči poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc a odovzdali ju do starostlivosti zdravotníkom záchrannej zdravotnej služby.

"Následne zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny a zabezpečili havarované vozidlá proti vzniku požiaru. Zasahujúci hasiči poskytli súčinnosť pri odstraňovaní následkov dopravnej nehody s cieľom znovuobnovenia plynulosti cestnej premávky," priblížil hovorca.

Na mieste udalosti zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva HaZZ v Piešťanoch.