Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trnavský kraj

Polícia pátra po nezvestnom 88-ročnom P. Staníkovi

Na snímke nezvestný 88-ročný Pavel Staník, ktorý sa dlhšie zdržiaval v Bielom Kostole v okrese Trnava. Nezvestnosť muža oznámila na polícii jeho rodina v piatok 7. augusta 2015. Foto: TASR/KR PZ v Trnave

Nezvestný muž je 186 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má krátke prešedivelé vlasy a zelenosivé oči.

Trnava 10. augusta (TASR) - Polícia sa obracia na občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnom 88-ročnom Pavlovi Staníkovi, ktorý sa dlhšie zdržiaval v Bielom Kostole v okrese Trnava. Nezvestnosť muža oznámila na polícii jeho rodina v piatok (7.8.). TASR informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

"Pavel Staník odišiel z Bieleho Kostola minulý piatok doobeda na Audi A4 combi červenej farby s evidenčným číslom 4C98604 a mohol mať namierené aj do Českej republiky, odkiaľ pochádza a kde má trvalý pobyt neďaleko mesta České Budejovice. Odvtedy nepodal rodine o sebe žiadnu správu," priblížila hovorkyňa.

Nezvestný muž je 186 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má krátke prešedivelé vlasy a zelenosivé oči. Naposledy mohol mať oblečené tmavé nohavice s károvanou košeľou.

"Ak ste muža spoznali alebo poznáte miesto jeho terajšieho pobytu, oznámte to najbližšej hliadke alebo na policajné číslo 158," vyzvala Linkešová.