Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Trnavský kraj

Popoludní budú pri City Arene v Trnave uzatvorené ulice

Ilustračné foto Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Od 14.00 do 21.00 h budú úplne uzatvorené ulice Kollárova a Športová v súvislosti s futbalovým zápasom Spartak Trnava - FC Trenčín.

Trnava 5. decembra (TASR) – V Trnave budú dnes popoludní v súvislosti s futbalovým zápasom Spartak Trnava - FC Trenčín dopravné obmedzenia. Od 14.00 do 21.00 h budú úplne uzatvorené ulice Kollárova a Športová.

Návštevníci City Areny a futbalového stretnutia môžu podľa vyjadrenia trnavskej krajskej policajnej hovorkyne Márie Linkešovej využívať oba vstupy do podzemných garáží. Z Kollárovej ulice však budú vodiči počas uzávery môcť vychádzať len doľava. S ohľadom na zvýšený počet chodcov by mali vodiči prednostne využívať vchod od Mestského amfiteátra.

"Pre kapacitné možnosti parkovania v okolí štadióna žiadame návštevníkov podujatia, aby sa presúvali podľa možností bez využitia svojich vozidiel. Ostatných vodičov žiadame o trpezlivosť a vzájomnú ohľaduplnosť," uviedla Linkešová. Najbližšie križovatky bude polícia regulovať za pomoci dopravných policajtov a to za plnej prevádzky svetelnej signalizácie. Pripomína, že pokyny policajta sú nadradené dopravným značkám a zariadeniam.

Na zápas sa očakáva príchod asi 1900 hostí z Trenčína a niekoľko tisíc trnavských fanúšikov. Polícia bude situáciu monitorovať niekoľko hodín pred a po ukončení zápasu.