Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 7. máj 2024Meniny má Monika
< sekcia Trnavský kraj

Pri obci Dojč sa zrazili dve autá, štyria ľudia sú zranení

Ilustračné foto. Foto: TASR/KR PZ Žilina

V čase príchodu hasičov na miesto udalosti sa jedno vozidlo nachádzalo na vozovke a druhé mimo vozovku. Účastníci nehody sa nachádzali mimo vozidiel.

Dojč 31. októbra (TASR) – V utorok (30.10.) sa v ranných hodinách stala dopravná nehoda dvoch motorových vozidiel na ceste druhej triedy pri obci Dojč v okrese Senica. TASR informovala odborná inšpektorka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Trnave Júlia Kedrová.

V čase príchodu hasičov na miesto udalosti sa jedno vozidlo nachádzalo na vozovke a druhé mimo vozovku. Účastníci nehody sa nachádzali mimo vozidiel. "V dôsledku dopravnej nehody došlo k zraneniu štyroch osôb. Zraneným osobám poskytli príslušníci HaZZ predlekársku prvú pomoc a odovzdali ich do starostlivosti záchrannej zdravotnej služby," uviedla Kedrová.

Na vozidlách hasiči vykonali protipožiarne opatrenia, uniknuté prevádzkové kvapaliny zasypali sorpčnou látkou. "Po zdokumentovaní nehody políciou bolo vozidlo odtiahnuté z vozovky a vozovka bola očistená. Na mieste udalosti zasahovali hasiči zo Senice," doplnila inšpektorka KR HaZZ v Trnave.