Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Zahraničie

RODINNÁ DRÁMA: V Brémach prišli tri deti o oboch rodičov

Na snímke je tabuľa s nápisom severonemeckého mesta Brémy v stredu 11. júla 2018. Kriminalisti zo severonemeckých Brém vyšetrujú zrejme rodinnú drámu, pri ktorej prišli o život manželia-tridsiatnici. Doterajšie poznatky naznačujú, že jeden z partnerov najskôr usmrtil druhého a následne skoncoval i sám so sebou. Bezduché telá objavila v stredu ráno dcérka dvojice, ktorá zavolala na núdzovú telefonickú linku. Ani jednému z rodičov sa však už nedalo pomôcť. Foto: TASR/DPA

Bezduché telá objavila v stredu ráno dcérka dvojice, ktorá zavolala na núdzovú telefonickú linku. Ani jednému z rodičov sa však už nedalo pomôcť.

Brémy 11. júla (TASR) - Kriminalisti zo severonemeckých Brém vyšetrujú zrejme rodinnú drámu, pri ktorej prišli o život manželia-tridsiatnici. Doterajšie poznatky naznačujú, že jeden z partnerov najskôr usmrtil druhého a následne skoncoval i sám so sebou.

Bezduché telá objavila v stredu ráno dcérka dvojice, ktorá zavolala na núdzovú telefonickú linku. Ani jednému z rodičov sa však už nedalo pomôcť.

Informácie prinieslo internetové vydanie denníka Bild.

Polícia zatiaľ s ohľadom na ochranu dcérky nezverejnila ani jej vek, aj keď prokuratúra potvrdila, že pár zanechal tri deti vo veku do desať rokov. Ich ďalší osud predbežne nie je zrejmý.

Detailnejšie informácie o okolnostiach, ktoré viedli k tragédii, o možnom motíve i príčinách úmrtia by mohli byť známe po zverejnení výsledkov nariadenej súdnej pitvy, a to možno už vo štvrtok.