Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Zahraničie

Pri incidente v Minnesote utrpelo zranenia päť policajtov

Policajné vozidlá pred nemocnicou v Robbinsdale v štáte Minnesota, štvrtok 12. októbra 2023 po tom, čo bolo neďaleko mesta Princeton zastrelených päť policajtov. Foto: TASR/AP

Úrad šerifa okresu Benton spresnil, že k incidentu došlo v oblasti Glendorado, niekoľko kilometrov západne od Princetonu.

Princeton 12. októbra (TASR) - Päť policajtov utrpelo vo štvrtok zranenia pri incidente neďaleko mesta Princeton v americkom štáte Minnesota. Podľa miestnej polície nie je domnelý páchateľ vo väzbe. TASR správu prevzala z agentúry AP.

Troch zranených policajtov previezli do nemocnice na predmestí Minneapolis, zatiaľ čo ďalších dvoch príslušníkov polície hospitalizovali v nemocnici v meste St. Cloud, uviedol kapitán miestnej polície John Elder. Nikto z nich neutrpel život ohrozujúce zranenia.

Úrad šerifa okresu Benton spresnil, že k incidentu došlo v oblasti Glendorado, niekoľko kilometrov západne od Princetonu. Polícia oznámila, že širokej verejnosti nijaké nebezpečenstvo nehrozí, ale odporučila sa oblasti vyhnúť.

Oblasť sa nachádza zhruba 80 kilometrov severozápadne od mesta Minneapolis.