Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Zahraničie

VIDEO: Trumpov ochrankár škrtil novinára počas predvolebného mítingu

Republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump. Foto: TASR/AP

Video ukazuje, ako ochrankár škrtí fotografa a následne ho zhodí na zem. Fotograf magazínu Time Chris Moris povedal pre CNN, že sa snažil iba opustiť predvolebný míting.

Bratislava/Radford 1. marca (Teraz.sk) - Posledný predvolebný míting amerického miliardára a zároveň republikánskeho kandidáta na prezidenta Donalda Trumpa, sprevádzali viaceré nečakané udalosti.

Počas jeho prejavu v americkom meste Radford v štáte Virginia najprv ochrankár napadol fotografa, ktorý spravodajsky pokrýval predvolebný míting Donalda Trumpa. Informuje televízia CNN.

Video ukazuje, ako ochrankár škrtí fotografa a následne ho zhodí na zem. Fotograf magazínu Time Chris Moris povedal pre CNN, že sa snažil iba opustiť predvolebný míting, keď ho ochrankár napadol a začal škrtiť. Hovorca súkromnej bezpečnostnej služby uviedol, že sa incidentom budú zaoberať.

Tesne pred týmto incidentom sa desiatky ľudí pokúsili narušiť priebeh predvolebného mítingu republikánskeho kandidáta.

Protesty prítomných začali po tom, ako jeden aktivista prerušil Trumpov prejav, na čo samotný miliardár reagoval slovami: "Vy ste z Mexika?."

Photographer, Secret Service agent scuffle at Trump rally

Republican presidential candidate Donald Trump's rally in Radford, Va., was repeatedly interrupted by protesters on the day before Super Tuesday elections. At one point, reporters say a photographer attempting to leave the press section was brought to the ground by a Secret Service agent.

Posted by Washington Post on Monday, February 29, 2016