Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia SEKCIA: Zdravie

Zrak je pre kvalitný život mimoriadne dôležitý.

Foto:

Vyšetrenie, ktoré odhalí závažné očné ochorenia, majú poistenci Union ZP zadarmo

Bratislava 24. januára (OTS) - Akékoľvek zhoršenie zraku netreba v žiadnom prípade podceňovať, veď až deväť z desiatich ľudí príde o zrak práve pre neskorú návštevu lekára. Skorá diagnostika a zachytenie je preto kľúčové pre ďalšiu liečbu. Union zdravotná poisťovňa ponúka svojim poistencom zadarmo absolvovať dôsledné vyšetrenie očí na dvoch špičkových očných klinikách NeoVízia, v Bratislave a v Poprade. Včasné zachytenie problému je možné prostredníctvom optickej koherenčnej tomografie.

„Poistenci Union zdravotnej poisťovne majú vyšetrenie optickým koherentným tomografom v očnej klinike NeoVízia už októbra minulého roka zadarmo. Je pre nás dôležité, aby mali naši poistenci tú najlepšiu zdravotnú starostlivosť,“ povedala členka predstavenstva Union zdravotnej poisťovne, Elena Májeková. Od zavedenia tohto výkonu ho podstúpili už viac ako dve desiatky poistencov Union zdravotnej poisťovne.


S očnou klinikou NeoVízia má Union zdravotná poisťovňa už dlhodobejšie nadštandardnú spoluprácu, ktorá poistencom prináša viacero benefitov. Zavedením nových typov vyšetrení sa úspešne darí predchádzať rôznym závažným očným ochoreniam.