Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Žilinský kraj

Klzisko na Podbrezinách bude k dispozícii od soboty 19. decembra

Ilustračné foto Foto: FOTO/Pavel Neubauer

Plocha s rozmermi 48 x 24 metrov sa nachádza na najväčšom liptovskomikulášskom sídlisku Podbreziny, povyše futbalového štadióna.

Liptovský Mikuláš 17. decembra (TASR) - Jediná umelá ľadová plocha pod holým nebom v Liptovskom Mikuláši, ktorú pravidelne využívajú ľudia z celého okresu, bude tento rok verejnosti k dispozícii od soboty 19. decembra. TASR o tom informoval hovorca mesta Ján Sokolský.

Plocha s rozmermi 48 x 24 metrov sa nachádza na najväčšom liptovskomikulášskom sídlisku Podbreziny, povyše futbalového štadióna. "Vstupné bude jedno euro na osobu, pričom lístok si môžu ľudia kúpiť v neďalekom fitnescentre," uviedol.

Cez víkendy budú otváracie hodiny od 16.00 do 19.00 h, počas pracovných dní od 9.00 do 19.00 h. Otváracie hodiny budú v platnosti počas zimných prázdnin do 10. januára. Prevádzka v závislosti od počasia bude do marca 2016. Ďalšie informácie o otváracích hodinách nájde verejnosť na stránke vpslm.sk už v nasledujúcich dňoch.

Mikulášania majú celoročne k dispozícii umelú ľadovú plochu na zimnom štadióne. Verejné korčuľovanie môžu využívať vo vymedzených časových úsekoch v JL aréne.