Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Žilinský kraj

Na zápas Ligy majstrov v Žiline dohliadne zvýšený počet policajtov

Ilustračná snímka. Foto: TASR/Štefan Puškáš

Pred začatím zápasu policajti dočasne obmedzia dopravu na Uhoľnej ulici, ktorá bude uzavretá pre všetky vozidlá zhruba od 15.00 h.

Žilina 27. februára (TASR) - Na osemfinálový zápas mládežníckej futbalovej Ligy majstrov MŠK Žilina - FC Kodaň dohliadne v utorok v Žiline zvýšený počet policajtov. Žilinská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Pred začatím zápasu policajti dočasne obmedzia dopravu na Uhoľnej ulici, ktorá bude uzavretá pre všetky vozidlá zhruba od 15.00 h. "Hliadka dopravnej polície bude na kruhovom objazde púšťať vozidlá len na Športovú ulicu. Obmedzenie sa môže zmeniť podľa aktuálneho vývoja bezpečnostnej situácie," upozornila polícia.

Doplnila, že účastníci podujatia prejdú po Uhoľnej ulici len peši. "Po jeho ukončení sa Uhoľná ulica otvorí a využije na odjazd motorových vozidiel z parkoviska za východnou tribúnou. Prejazd na parkovisko pred západnou tribúnou a na VIP parkovisko bude možný po Športovej ulici a z Ľavobrežnej ulice (prvý zjazd). Na parkovisko za východnou tribúnou z Ľavobrežnej ulice (druhý zjazd)," konkretizovala.

"Návštevníkov športového podujatia žiadame, aby zvážili využitie vlakovej alebo autobusovej dopravy a prechod peši k štadiónu. Podchodom, ktorý vedie priamo k štadiónu zo železničnej stanice, respektíve od Národnej ulice," dodala polícia.