Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Žilinský kraj

Policajný riaditeľ v Žiline sa ospravedlnil za zákrok pri obchode

Policajná snímka. Foto: FB Polícia SR - Žilinský kraj

Podľa Michala Slivku z odboru komunikácie Prezídia Policajného zboru policajti zasiahli 8. februára voči vodičovi, ktorý mal ujsť z miesta nehody, ktorú spôsobil.

Žilina 21. februára (TASR) - Riaditeľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline sa osobne ospravedlnil mužovi, voči ktorému policajti vykonali 8. februára služobný zákrok pri obchodnom centre v Žiline. TASR o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Žiline Gabriela Kremeňová.

Doplnila, že žilinský krajský policajný riaditeľ nariadil kontrolu postupu príslušníkov PZ, ktorá zistila nedostatky. "Zo strany nadriadených príslušníkov PZ, ktorí sa dopustili pochybenia, budú prijaté opatrenia, aby sa takéto nedostatky v budúcnosti neopakovali," dodala.

Podľa Michala Slivku z odboru komunikácie Prezídia Policajného zboru policajti zasiahli 8. februára voči vodičovi, ktorý mal ujsť z miesta nehody, ktorú spôsobil. "Informáciu, že sa v aute nachádza dieťa, zistili až po vykonaní služobného zákroku. Riaditeľ KR PZ v Žiline nariadil vykonanie kontroly, ktorá preveruje zákonnosť, oprávnenosť a mieru intenzity služobného zákroku, ale aj komunikáciu operačného strediska s oznamovateľom a zasahujúcimi hliadkami," uviedol Slivka v minulotýždňovom vyjadrení.