Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Žilinský kraj

Polícia pátra po P. Bielickom, odišiel z Detského domova v Likavke

Polícia pátra po 17-ročnom Pavlovi Bielickom z Turčianskych Teplíc, ktorý odišiel 26. júna 2017 z Detského domova v Likavke na neznáme miesto. Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom chlapcovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na číslo 158. Žilina, 7. júla 2017. Foto: TASR - KR PZ v Žiline

Ak máte akékoľvek informácie o hľadanom chlapcovi môžete ich oznámiť na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na číslo 158.

Žilina 7. júla (TASR) – Polícia pátra po 17-ročnom Pavlovi Bielickom z Turčianskych Teplíc, ktorý odišiel 26. júna z Detského domova v Likavke na neznáme miesto. Akékoľvek poznatky občanov polícii pomôžu pri jeho vypátraní.

Ako dnes informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová, tínedžer sa do dnešného dňa nevrátil a nepodal o sebe žiadnu správu. Má modré oči, krátke blond vlasy, štíhlu postavu a je vysoký približne 180 centimetrov. Na sebe mal modré rifle, tmavú mikinu s kapucňou, sivé botasky a so sebou zelený ruksak. Nosí dioptrické okuliare.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom chlapcovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na číslo 158.