Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 1. máj 2024
< sekcia Žilinský kraj

Jakubovi z okresu Ružomberok hrozí za drogy desať rokov

Desaťročné väzenie hrozí 25-ročnému Jakubovi z Ružomberského okresu za zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. FOTO TASR - KR PZ v Žiline. Foto: TASR

Policajti u mladíka počas akcie zameranej na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti zaistili injekčnú striekačku s obsahom neznámej látky.

Ružomberok 23. januára (TASR) - Desaťročné väzenie hrozí 25-ročnému Jakubovi z Ružomberského okresu za zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

Policajti u neho počas akcie zameranej na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti zaistili injekčnú striekačku s obsahom neznámej látky. "Predbežným skúmaním zaisteného materiálu bolo zistené, že ide o pervitín v množstve, ktoré predstavuje 21 až 84 obvykle jednorazových dávok drogy," vysvetlil.

Mladému mužovi hrozí podľa Moravčíka v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na tri až desať rokov. "" dodal žilinský krajský policajný hovorca.