Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Žilinský kraj

Návštevníci Liptova sa môžu pustiť do hľadania pokladov

Ilustračné foto. Foto: TASR/Michal Svítok

Truhličky s tajným obsahom a hádankou budú na mnohých miestach.

Liptovský Mikuláš 19. júna (TASR) – Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Región Liptov pripravila pre turistických návštevníkov Liptova počas začínajúcej sa letnej sezóny na základe veľmi úspešnej minuloročnej premiéry opäť súťažno-zábavný projekt pod názvom Hľadaj poklady Liptova.

„Opäť sme vsadili na tento jedinečný projekt, ktorý je doslova rodinnou hrou s množstvom výbornej zábavy pre deti i dospelých. Aj takýmto spôsobom chceme prilákať čo najviac turistov,“ skonštatovala riaditeľka OOCR Darina Bartková s tým, že všetci úspešní hľadači pokladov získajú odmenu.

Truhličky s tajným obsahom a hádankou budú na mnohých miestach. K siedmim liptovským pokladom - prírode, kultúre, histórii, gastronómii, wellness a turistike pribudlo dobrodružstvo. „Liptov je obrovské prírodné ihrisko. Na malej ploche sa nachádza veľké množstvo atrakcií,“ zdôraznila Bartková.

„Nie je veľa takých miest, kde sa dá hrať na Tarzana, už o chvíľu sa zabávať v obrovej obývačke, vyliezť na dračiu vežu, zviezť sa na bobovej dráhe či ocitnúť sa v ohrade s levmi,“ dodal vedúci oddelenia regionálneho rozvoja a kultúry Mestského úradu v Ružomberku Martin Hromada.