Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Žilinský kraj

Výrobca plastových dielov do áut viac znásobí obrat a kapacity

Street Music Night v Liptovskom Mikuláši Foto: Nikola Kokiová/TASR

Zároveň spresnil, že už výsledky roku 2014 prekročili aj tie najsmelšie plány.

Liptovský Mikuláš 20. februára (TASR) – Výrobca plastových dielov pre automobilový priemysel, liptovskomikulášsky závod spoločnosti Eurostyle Systems Slovakia, s r.o., sa v blízkej budúcnosti personálne, priestorovo a technicky viac ako zdvojnásobí vďaka dlhodobo zabezpečenému výrobnému programu a odbytu.

"Hoci máme viac zákazníkov, veľmi úzko sme previazaní s trnavským závodom PSA Peugeot Citroën Slovakia. Na základe nekompromisného hodnotenia sme sa zaradili medzi jeho elitných dodávateľov. To nám dáva dlhodobú garanciu objemných zákaziek," uviedol pre TASR výkonný riaditeľ Vladimír Lopušniak.

Zároveň spresnil, že už výsledky roku 2014 prekročili aj tie najsmelšie plány. "Dosiahli sme obrat na úrovni 7 miliónov eur a v najbližšom trojročnom období pôjde naďalej prudko hore. V roku 2017 očakávame obrat až okolo 17 miliónov eur," skonštatoval s tým, že aktuálne majú stočlenný tím zamestnancov.

"V terajšom areáli nemáme možnosť rozširovať kapacity, preto nevyhnutne uvažujeme o presťahovaní. Viacerí kľúčoví zamestnanci pôsobia u nás od samého začiatku už celé desaťročie. Neradi by sme prišli o vzácny ľudský kapitál, tak intenzívne hľadáme vhodný priestor v čo najbližšom okolí," dodal Lopušniak.