Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Žilinský kraj

Výťažok z predaja primátorského punču poputuje prievidzskej Harmónii

Ilustračné foto Foto: TASR/Alexandra Moštková

Punč sa bude v stánku pod vianočným stromčekom oproti mestskému domu podávať až dva dni, dnes a v utorok 22. decembra medzi 14.00 h a 17.00 h.

Prievidza 21. decembra (TASR) - Primátorský punč na vianočných trhoch v Prievidzi má aj tento rok podobne ako ten minulý charitatívny rozmer. Kúpou horúceho nápoja budú môcť návštevníci trhov v centre mesta podporiť neziskovú organizáciu Harmónia. Informoval o tom hovorca mesta Prievidza Michal Ďureje.

Punč sa bude v stánku pod vianočným stromčekom oproti mestskému domu podávať až dva dni, dnes a v utorok 22. decembra medzi 14.00 h a 17.00 h. "Nezisková organizácia Harmónia, na ktorej činnosť poputuje výťažok z predaja punču, prevádzkuje na Košovskej ceste v Prievidzi dve sociálne zariadenia - útulok pre bezprístrešných obyvateľov a zariadenie núdzového bývania pre matky s deťmi. Zriaďovateľom organizácie je mesto Prievidza," ozrejmil Ďureje.

Doplnil, že zbierku na činnosť Harmónie podporí každý, kto si zakúpi punč za dobrovoľný príspevok. "V stánku budú zamestnanci a klienti Harmónie ponúkať aj predmety, ktoré vytvorili v rámci pracovnej terapie. Ich zakúpením bude tiež možné podporiť zbierku," uzavrel.