Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 30. apríl 2024Meniny má Anastázia
< sekcia Banskobystrický kraj

Do bystrickej stávkovej kancelárie sa vlámal zlodej

Na snímke priestory stávkovej kancelárie na Partizánskej ceste v Banskej Bystrici, do ktorej sa v noci z pondelka na utorok vlámal neznámy páchateľ. Foto: TASR/KR PZ Banská Bystrica

Polícia po páchateľovi pátra.

Banská Bystrica 10. júna (TASR) – Páchateľovi, ktorý sa v noci z pondelka na utorok (6.-7.6.) na Partizánskej ceste v Banskej Bystrici vlámal do objektu stávkovej kancelárie, hrozí tri až desať rokov väzenia. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže. Informovala o tom dnes banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Na snímke priestory stávkovej kancelárie na Partizánskej ceste v Banskej Bystrici, do ktorej sa v noci z pondelka na utorok vlámal neznámy páchateľ.
Foto: TASR/KR PZ Banská Bystrica
"V zadnej časti priestoru vysekal a ukradol v stene zabudovaný väčší trezor nezistených rozmerov, v ktorom sa nachádzal menší trezor s finančnou hotovosťou a rôzne žreby určené na predaj. V prednej časti priestoru ukradol zásuvku na peniaze, čím spoločnosti z Bratislavy spôsobil škodu krádežou a poškodením odhadnutú na viac ako 1800 eur," uviedla hovorkyňa. Polícia na mieste zaistila viacero stôp. Po páchateľovi pátra.