Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Banskobystrický kraj

Polícia hľadá nezvestnú mladú Banskobystričanku, rodičom nechala odkaz

Na snímke nezvestná 25-ročná Ivana Kyzúrová z Banskej Bystrice Foto: TASR/ KR PZ Banská Bystrica

Mladá žena je nezvestná oddnes, pravdepodobne od 6.30 h, kedy mala sama odísť z bytu.

Banská Bystrica 13. októbra (TASR) – Polícia v Banskej Bystrici sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnej 25-ročnej Ivane Kyzúrovej z Banskej Bystrice. Mladá žena je nezvestná oddnes, pravdepodobne od 6.30 h, kedy mala sama odísť z bytu na Ulici M. Rázusa v Banskej Bystrici na neznáme miesto. TASR o tom dnes informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

"Doma si nechala mobilný telefón a kľúče od bytu, rodičom nechala lístok s odkazom: Nehľadajte ma, mám Vás rada. Ivka. Odvtedy sa rodičom a priateľom neozvala a zdržiava sa na neznámom mieste," dodala Faltániová.

Ivana Kyzúrová je vysoká 160 centimetrov, štíhlej postavy, vlasy má hnedej farby, dlhé po plecia a má modré oči. Na ľavom zápästí má tetovanie.

Oblečené mala modré rifle, rifľovú modrú bundu do pása, plátenné biele topánky. Má červenú plátennú tašku, v ktorej mala občiansky preukaz, vodičský, preukaz VšZP a platobnú kartu.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnej žene oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru alebo na linku tiesňového volania č. 158.