Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Basketbal

NBA: Williamson z New Orleans podstúpil operáciu kolena

Basketbalista New Orleans Pelicans Zion Williamson. Foto: TASR/AP

Svojmu tímu bude aktuálna draftová jednotka chýbať šesť až osem týždňov.

New Orleans 22. októbra (TASR) - Americký basketbalista Zion Williamson z tímu NBA New Orleans Pelicans podstúpil atroskopickú operáciu pravého kolena. Riešil tak problém s roztrhnutým meniskom.

Svojmu tímu bude aktuálna draftová jednotka chýbať šesť až osem týždňov. Williamson mal v príprave priemer 23 bodov a 7 doskokov na zápas. Informácie pochádzajú z ESPN.

Sabonis predĺžil zmluvu s Indianou


Litovský basketbalista Domantas Sabonis podpísal so svojim zamestnávateľom z NBA Indianou Pacers zmluvu na štyri roky v hodnote 77 miliónov dolárov. Ďalších osem môže získať vo forme bonusov, vrátane 1,3 milióna za nomináciu do zápasu hviezd či niektorého z výberov NBA.

Dvadsaťtriročný krídelník nastupoval v minulej sezóne prevažne z lavičky, no aj tak dosiahol priemer 14 bodov a 9 doskokov na zápas. To mu vyslúžilo nomináciu na najlepšieho šiesteho muža NBA. "Máme radi húževnatosť, ktorú priniesol nášmu tímu. Nemôžeme sa dočkať toho, čo ukáže, keď dostane väčší priestor," povedal podľa ESPN prezident basketbalových operácií Indiany Kevin Pritchard.