Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Bratislava

Ľudia ukázali, že majú k Bratislave vzťah, tvrdí Nesrovnal

Ivo Nesrovnal Foto: TASR/Michal Svítok

Ľudia svojou účasťou na silvestrovských oslavách v Bratislave podľa primátora Iva Nesrovnala (nezávislý) ukázali, že majú k mestu vzťah a prišli sa oň podeliť.

Bratislava 1. januára (TASR) – Ľudia svojou účasťou na silvestrovských oslavách v Bratislave podľa primátora Iva Nesrovnala (nezávislý) ukázali, že majú k mestu vzťah a prišli sa oň podeliť. "Som veľmi rád, že môžem s nimi tú atmosféru zažívať," povedal pre TASR niekoľko minút po polnoci.

Bratislavu podľa neho čaká ťažký a náročný rok. Verí však, že ak budú všetci ťahať za jeden koniec povrazu, môžu hlavné mesto posunúť dopredu. "Reprezentuje celé Slovensko a je jeho výkladnou skriňou, podľa ktorej nás posudzujú všetci, ktorí do našej krajiny prídu. Preto práve my musíme ukázať odvahu riešiť zásadné problémy, na ktoré si možno iné mestá netrúfnu," uviedol.

Nesrovnal skonštatoval, že by bol rád, ak by sa v roku 2015 podarilo vyriešiť niektoré z problémov hlavného mesta. "Ak sa tu takto o rok stretneme a Bratislavčania budú mať úsmev na tvárach, budem spokojný," povedal.

Okrem úspešného roka 2015 zaželal všetkým Bratislavčanom a ľuďom na Slovensku zdravie a lásku, lebo to sú podľa neho najdôležitejšie veci v živote.