Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Fortunaliga

Košičania na sústredenie do Turecka už bez Škutku

Na snímke vpravo hráč MFK Košice Dávid Škutka, vľavo hráč Spartaka Trnava Martin Tóth v zápase 7. kola futbalovej Fortuna ligy MFK Košice – Spartak Trnava v Košiciach v nedeľu 24. augusta 2014. Foto: TASR/František Iván

V známom stredisku Belek ich do 10. februára čakajú štyri prípravné zápasy. Škutka sa vracia z hosťovania naspäť do pražskej Slavie.

Košice 30. januára (TASR) - Futbalisti MFK Košice odcestovali v piatok na herné sústredenie do Turecka už bez útočníka Dávida Škutku. V známom stredisku Belek ich do 10. februára čakajú štyri prípravné zápasy.

Škutka sa vracia z hosťovania naspäť do pražskej Slavie. "Po obojstrannej dohode sa mu končí hosťovanie so Slavie Praha. Vracia sa do materského klubu, kde sa rozhodne o jeho najbližších krokoch," uviedol pre klubový web športový riaditeľ MFK Ján Lesniak. Namiesto Škutku do Antalye ide Francúz Lamine Ndiaye.

Zverenci kouča Mareka Fabuľu sa v Turecku postupne stretnú s poľskou Jagielloniou Bialystok (1. februára), srbským OFK Belehrad (4. februára), dánskym Hobro IK (7. februára) a maďarským MTK Budapešť (10. februára). V 33-člennej výprave je 24 hráčov.