Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Fortunaliga

Senica podpísala s Dolným zmluvu na 2,5 roka

Jozef Dolný. Foto: www.facebook.com

Po prestupe z Tatrana Prešov podpísal s fortunaligistom 2,5-ročnú zmluvu do 30. júna 2017, informoval senický klub na svojej oficiálnej stránke.

Senica 28. januára (TASR) - Prvou posilou futbalistov FK Senica pred jarnou časťou sezóny je krídelník Jozef Dolný. Po prestupe z Tatrana Prešov podpísal s fortunaligistom 2,5-ročnú zmluvu do 30. júna 2017, informoval senický klub na svojej oficiálnej stránke.

"Som rád, že sa prestup dotiahol do úspešného konca. V Senici sa zatiaľ cítim výborne. Našiel som tu výborné podmienky i partiu," uviedol 22-ročný Dolný, ktorý naposledy pôsobil na hosťovaní v Dukle Banská Bystrica. Proti Senici na jeseň aj skóroval. "Pamätám si to. Prehrávali sme 0:2, vylúčili nám hráča, no i tak sme dokázali vyrovnať."

Dolný bol v Senici už od začiatku zimnej prípravy a zaskvel sa najmä v prípravnom dueli proti českému Hlučínu, keď strelil gól a na dva prihral. Väčšinou hráva na ľavom krídle, ale môže zaskočiť aj na poste hrotového útočníka. "Na ľavej strane sa cítim výborne. Chcel by som sa presadiť do základnej zostavy a ak by sa nám podarilo vybojovať Európsku ligu, bola by to paráda," dodal pre senický web Dolný, ktorý v kariére obliekal aj dresy Zemplínu Michalovce a Zbrojovky Brno a Slovensko reprezentoval v mládežníckych kategóriách.