Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 2. jún 2024Meniny má Xénia, Oxana
< sekcia Futbal

Futbal-Tour.sk sa ospravedlnil kllientom zrušenému letu do Bordeaux

Na snímke fanúšik Slovenska. Foto: TASR/Michal Svítok

Cestovná kancelária FutbalTour.sk sa ospravedlňuje všetkým 150 klientom, ktorí neodleteli charterovým letom na zápas Slovensko – Wales na ME 2016.

Vichy 13. júna (TASR/www.teraz.sk) - Cestovná kancelária FutbalTour.sk vydala rozšírené stanovisko k zrušenému charterovému letu z Bratislavy do Bordeaux na prvý zápas futbalistov SR proti Walesu (1:2) na ME vo Francúzsku, z ktoré sme vybrali podstatné časti.
Cestovná kancelária FutbalTour.sk sa ospravedlňuje všetkým 150 klientom, ktorí neodleteli charterovým letom z Bratislavy do Bordeaux na zápas Slovensko – Wales na ME 2016. Momentálne podniká kroky, aby každému klientovi splnila jeho požiadavky. "Dôvodom na zrušenie letu bola technická porucha lietadla, ktoré sme si objednali u overeného partnera, charterovej spoločnosti z Londýna," uviedla cestovná kancelária.
Ako sa dozvedela, že lietadlo má problémy, požiadala o náhradné lietadlo, no jej partner ju musel odmietnuť. Všetky lietadlá boli už nasmerované do iných destinácií. "Mrzia nás niektoré vyjadrenia hráčov a ich rodín, pretože sami strávia množstvo času v lietadlách a vedia, že problémy s lietadlami sú nevyspytateľné. No chápeme ich rozhorčenie a sklamanie, že nemohli byť na historickom zápase," konštatovala cestovná kancelária.