Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Futbal

Futbalistov z najvyšších klubov bičujú vážne zranenia nôh

Hráč Atletica Tiago. Foto: TASR

Dyer bude chýbať Swansea dva mesiace, podrobí sa operácii členka. Atletico Madrid zas bude dva týždne bez stredopoliara Tiaga, operovať mu budú členok.

Madrid 15. septembra (TASR) - Španielsky futbalový klub Atletico Madrid prišiel v utorňajšom víťaznom zápase Ligy majstrov proti PSV Eindhoven (1:0) o stredopoliara Tiaga. Tridsaťpäťročný portugalský reprezentant si privodil zranenie stehenného svalu a lekári mu naordinovali dvojtýždňovú liečbu, informuje francúzsky denník L'Equipe.

Tiago vynechá sobotňajší duel La Ligy proti Sportingu Gijón, budúcotýždňový šláger s FC Barcelona (21. septembra) i ďalší zápas najvyššej španielskej súťaže s Deportivom La Coruňa (25. septembra). Na domáci súboj s Bayernom Mníchov v Lige majstrov (28. septembra) by už mohol byť k dispozícii trénerovi Diegovi Simeonemu.

Hráč Swansea City Nathan Dyer (v strede) bojuje o loptu s Andresom Guardadom (vpravo) a Jeremym Mathieuom z Valencie vo futbalovom zápase A-skupiny Európskej ligy Swansea City - FC Valencia v Swansea 28. novembra 2013.
Foto: TASR/AP


Anglický futbalový krídelník Nathan Dyer bude svojmu tímu Swansea City chýbať dva mesiace. V pondelok sa podrobí operácii členka, informovala o tom agentúra dpa.

"Po návrate zo sústredenia v USA som začal cítiť bolesť. Minulý týždeň som preto navštívil špecialistu. Vyšetrenie pomocou magnetickej rezonancie ukázalo, že v zadnej časti členka mi prerastá kosť a musím ísť pod skalpel," uviedol Dyer na oficiálnej stránke waleského účastníka Premier League.