Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Futbal

VIDEO: United zdolali Barcu 3:1, na turné v USA vyhrali všetky zápasy

Na snímke vľavo Wayne Rooney z Manchestru United a vpravo Sergi Roberto z FC Barcelona počas druhého polčasu prípravného zápasu v sobotu 25. júla 2015 v Santa Clara. Foto: TASR/AP/Jeff Chiu

Barcelona nastúpila bez viacerých opôr, chýbali Lionel Messi, Neymar či Dani Alves, napriek tomu mala v prvom polčase viac z hry.

Santa Clara 26. júla (TASR) - Futbalisti Manchestru United zdolali v sobotňajšom prípravnom zápase FC Barcelona 3:1. "Červení diabli", v drese ktorých sa do streleckej listiny zapísali Wayne Rooney, Jesse Lingard a Adnan Januzaj, tak vyhrali aj tretí duel v rámci predsezónneho turné v USA.

Barcelona nastúpila bez viacerých opôr, chýbali Lionel Messi, Neymar či Dani Alves, napriek tomu mala v prvom polčase viac z hry. Katalánci však doplatili na nepremenené šance, keď Luis Suaraz dvakrát nastrelil žrď. Jediný gólový úspech FC zaznamenal v samom závere Rafinha. Duel v domovskom stánku hráčov amerického futbalu San Francisco 49ers v kalifornskej Santa Clare sledovalo 68.416 divákov.

Futbal - príprava
Manchester United - FC Barcelona 3:1 (1:0)

Góly: 10. Rooney, 65. Lingard, 90.+ Januzaj - 90. Rafinha