Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Futbal

UEFA spustila predaj vstupeniek na finále Ligy majstrov

Slávna trofej určená pre víťaza futbalovej Ligy majstrov. Foto: TASR/Lukáš Grinaj

Najlacnejšia kategória na finále Ligy majstrov, Európskej ligy aj Európskej konferenčnej ligy je dostupná len pre fanúšikov účastníkov finále.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Nyon 9. apríla (TASR) - Európska futbalová únia (UEFA) v utorok spustila predaj vstupeniek na tohtoročné finálové duely európskych pohárových súťaží. Vstupenky na finále Ligy majstrov si môžu fanúšikovia zakúpiť od 70 eur.

Najlacnejšia kategória na finále Ligy majstrov, Európskej ligy aj Európskej konferenčnej ligy je dostupná len pre fanúšikov účastníkov finále, pričom proces rezervácie a predaja má prebiehať v spolupráci so zainteresovanými klubmi. Lístky sa budú do 16. apríla predávať výhradne na webe UEFA, po tomto dátume sa registrácia uzavrie a prebehne žrebovanie.

Neutrálni návštevníci zaplatia za finále LM vo Wembley najmenej 185 eur. Čo sa týka EL, vstupenky pre fanúšikov finalistov stoja 40 eur, pre ostatných od 65 eur. Vstupenky na finále EKL sa pre priaznivcov zúčastnených klubov predávajú za 25 eur, ostatní návštevníci za ne zaplatia od 45 eur. Informácie priniesla agentúra DPA.