Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Hokej

Hokejbal-MS: Slovenky prehrali v súboji o bronz s Češkami 0:5

Na snímke kapitánka Petra Pravlíková (Slovensko) drží pohár za štvrté miesto po prehre 0:5 v zápase o tretie miesto na majstrovstvách sveta v hokejbale žien Slovensko – Česko v Košiciach v sobotu 22. júna 2019. Foto: TASR - Milan Kapusta

Slovenky zopakovali umiestnenie z predchádzajúceho šampionátu v Pardubiciach, v súboji o bronz vtedy podľahli Kanade tiež 0:5.

Košice 22. júna (TASR) - Slovenské reprezentantky prehrali v sobotu na 7. MS v hokejbale žien v Košiciach v zápase o bronz s Češkami 0:5.

Slovenky zopakovali umiestnenie z predchádzajúceho šampionátu v Pardubiciach, v súboji o bronz vtedy podľahli Kanade tiež 0:5.

MS - ženy o bronz:

Slovensko - Česko 0:5 (0:0, 0:4, 0:1)

Góly: 16. Manhartová (Seroiszková, Patočková), 23. Manhartová (Horálková, Přibylová), 24. Palová (Kaltounková), 30. Patočková, 43. Radová (Seroiszková, Tupá)

zostava SR: Tabačková - Pravlíková, Gaborčíková, Turcsányiová, Štrbáková, Žitňanská, Dzurinová, Šulíková, Záborská – Záňová, Suráková, Vršková - Dobošová, Hájniková, Paľová – Nemčeková, Šimnová, Leskovjanská – Kolcunová, Veličková Rašková, Staroňová - Gauríková


hlasy po zápase:

Marián Hambálek, tréner žien SR: "Odohrali sme veľmi zlý zápas. Dievčatá sme upozorňovali na chyby, ale prvé tri góly sme dostali práve po nich. Potom sa už zápas iba dohrával. Češky boli pripravené a zaslúžene zvíťazili."

Natália Paľová, útočníčka SR: "Sme veľmi sklamané. Ale my sme nezvládli kľúčový zápas s USA a odvtedy sa to s nami ťahá. Češky si lepšie prihrávali, vyhrali zaslúžene."