Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Hokej

Slovenské dresy v Minsku nadchli autorov oficiálneho webu

Na snímke slovenský tím pred začiatkom zápasu. Foto: TASR/Pavel Neubauer

Slováci nový dizajn dresov prezentovali ešte v minulom roku a reprezentácia už v nich odohrala prvé zápasy tento rok na ZOH v Soči.

Minsk 19. mája (TASR) - Autor článku na oficiálnej webstránke Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF) k MS v Minsku tvrdí, že Slováci majú na šampionáte najkrajšie dresy. Podľa Paula Romanuka je myšlienka, resp. realizácia slov štátnej hymny na dresoch úžasná.

"Mať na drese slová štátnej hymny, to je jednoducho niečo úžasné! Z diaľky to vyzerá ako šedý pásik, ale zblízka vidno, že sú na ňom všetky slová hymny a mne sa tento nápad zdá ako geniálny."

Slováci nový dizajn dresov prezentovali ešte v minulom roku a reprezentácia už v nich odohrala prvé zápasy tento rok na ZOH v Soči. Najbližšie štyri svetové šampionáty budú slovenskí hokejisti obliekať práve tieto dresy. "Nevedel som, že na dizajne sa podieľal generálny manažér Otto Sýkora. Niektoré krajiny mali ukryté podobné symboly vo vnútri dresov, ale mať 'obalený' dres práve slovami hymny, to je fascinujúce! Pre mňa sú najkrajšie," citoval portál SZĽH Romanuka.