Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Import

Knihu Hlava 21 podporil aj Sajfa

Krst knihy Hlava 21. Foto: FB J. G.

Juraj Gago a Andrej Krúpa vydali knihu Hlava 21.

Bratislava 4. decembra (Teraz.sk) - Juraj Gago (22) a Andrej Krúpa (24) vydali pred dvomi rokmi svoju prvú motivačnú knihu s názvom Hlava 20. Kniha obsahovala 20 skvostných myšlienok určených pre mladých ľudí. Niesla odkaz, aby mladí išli za svojimi snami, vzdelávali sa, cestovali, ale aby nezabudli, kde je ich domov a urobili Slovensko lepším.

Po úspechu s prvou knihou založili Juraj s Andrejom podnikateľský inkubátor pre mladých Perry Talents. Pre Teraz.sk to uviedla PR manažérka DIVYDMedia Andrea Horská. "Ide o projekt, na Slovensku jedinečný svojho druhu, ktorý dáva začínajúcim podnikateľom možnosť obklopiť sa v coworkingovom priestore v centre Bratislavy lektormi a mentormi, ktorí ich posúvajú ďalej," vysvetlila.

Práve po založení inkubátora pocítili mladí autori potrebu napísať ďalšiu knihu. Hlava 21: Začni dnes! dáva ich rovesníkom konkrétne rady, ako začať podnikať alebo robiť to, čo v živote chcú na základe ich vlastných úspechov i pádov v podnikaní. “Čas sa kráti, je to iba o tom, kedy sa mladý človek rozhodne a premení sny na realitu, nielen premýšľať o tom, ale aj robiť,” povedal Andrej Krúpa.

Knihu pokrstili bratia Juraja a Andreja a výnimočnú udalosť podporil aj Sajfa, ktorý prispel ku skvelej a uvoľnenej atmosfére na krste. “Chceme, aby kniha vzbudila u mladých túžbu po aktivite, aby prinášali nové nápady, inovácie a reálne pomohli posunúť Slovensko dopredu,” uzavrel Juraj Gago.