Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia KHL

Lev do budúcej sezóny nepočíta s Klepišom a Humphriesom

Na snímke vľavo brankár Jaroslav Janus (Slovan) a vpravo Jakub Klepiš (Lev) v zápase hokejovej KHL medzi HC Slovan Bratislava - HC Lev Praha 15. októbra 2013 v Bratislave. Foto: TASR/Martin Baumann

Viac ako dva týždne po konci sezóny, v ktorej Pražania podľahli vo finálovej sérii play off nadnárodnej súťaže Metallurgu Magnitogorsk 3:4 na zápasy, sa s kádrom lúčia prvé mená.

Praha 7. mája (TASR) - Víťaz Západnej konferencie KHL Lev Praha ukončil spoluhrácu s dvojicou hokejistov Jakubom Klepišom a Spenceroom Humphriesom. Informoval oficiálny klubový web.

Viac ako dva týždne po konci sezóny, v ktorej Pražania podľahli vo finálovej sérii play off nadnárodnej súťaže Metallurgu Magnitogorsk 3:4 na zápasy, sa s kádrom lúčia prvé mená. Útočníka Jakuba Klepšia trápili počas ročníka zranenia a prežil smolný rok. Dres českého útočníka súťaže si obliekol v 42 stretnutiach a pripísal si 18 kanadských bodov (9+9). S rovnakými problémami sa musel vyrovnať aj kanadský zadák Spencer, ktorý sa predstavil len v 17 stretnutiach (1+1).

V Leve Praha pôsobila v uplynulej sezóne aj dvojica Slovákov Juraj Mikuš s Lukášom Cingeľom.