Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Košický kraj

Amfik Šírava fest otvorí svoje brány už tento víkend

Skupina Hex Foto: TASR/Milan Kapusta

Na 2. ročníku Amfik Šírava festu sa 29. a 30. júla predstavia Polemic, Inekafe, Smola a hrušky, Zoči voči, Heľenine oči, raper Kali či kapela Hex, ktorá na Zemplínskej šírave už dlhšie nehrala.

Bratislava 25. júla (TASR) – Na Zemplínsku šíravu budú smerovať tento víkend fanúšikovia slovenskej hudobnej scény. Na druhom ročníku Amfik Šírava festu sa v piatok a sobotu (29. a 30. júla) predstavia kapely Polemic, Inekafe, Smola a hrušky, Zoči voči, Chiki liki tu-a, Heľenine oči, The Paranoid, raper Kali, Martin Harich a kapela Hex, ktorá na Zemplínskej šírave už dlhšie nehrala.

Tomáš Yxo Dohňanský, basový gitarista skupiny Hex priznal, že na východ Slovenska sa kapela vždy tešila a nebude tomu inak ani teraz. "Na východe bývajú veľmi dobré koncerty a ľudia, ktorí sa vedia baviť. Veľmi radi hrávame na letných festivaloch, najmä pri vodných nádržiach. Má to svoje čaro a preto sa na Zemplínsku šíravu veľmi tešíme."

V piatok sa postupne predstavia Pull Out The Monster, Grow, Freedeggs, Martin Harich, Smola a hrušky, Polemic, Inekafe, Heľenine oči, Sunlips, v sobotu začína Instict, ďalšími budú Overload, Sanchez Amsterdam, Radix, The Paranoid, Zoči voči, Kali a Peter Pan, Hex a festival ukončí skupina Chiki liki tu-a.

Vstupenky na Amfik Šírava fest sú v predaji v sieti Ticketportal.sk. TASR informoval PR manažér podujatia Boris Karch.