Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Košický kraj

Auto sa zrazilo s kamiónom, mladý vodič podľahol zraneniam na mieste

Ilustračné foto Foto: TASR

Z doposiaľ nezistených príčin prešiel vodič auta do protismeru a ľavou prednou časťou vozidla narazil do prednej časti kamiónu.

Sobrance 24. apríla (TASR) – V katastri mesta Sobrance sa v stredu (23.4.) krátko po 18. hodine stala smrteľná dopravná nehoda.

„Na ceste sa zrazilo osobné motorové vozidlo s kamiónom, pričom 22-ročný vodič z okresu Sobrance viedol osobné auto značky Škoda Felicia v smere od Sobraniec na obec Tibava. Z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru a ľavou prednou časťou vozidla narazil do ľavej prednej časti kamiónu s návesom premávajúceho v smere od obce Tibava na mesto Sobrance,“ informoval krajský policajný hovorca z Košíc Alexander Szabó. 

Vodič Felicie pri dopravnej nehode utrpel devastačné zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým ihneď na mieste nehody podľahol. Vodič kamióna, 48-ročný občan Srbskej republiky, neutrpel žiadne zranenia a bol podrobený dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom.

„Na vozidle Škoda Felicia vznikla škoda 1000 eur a na vozidle Iveco škoda vo výške 9000 eur,“ doplnil Szabó s tým, že polícia v danej veci začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia a okolnosti tejto tragickej nehody vyšetruje.