Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Košický kraj

Mladík Trebišovčan vyletel zo štvorkolky, utrpel ťažké zranenia

Ilustračné foto Foto: TASR/Michal Svítok

Počas ošetrovania mu z vrecka bundy podľa hovorcu vypadla škatuľka cigariet s igelitovým vrecúškom so zelenou sušinou, ktorá bola zaistená a zaslaná na expertízu.

Trebišov 15. decembra (TASR) - Vážne zranenia utrpel v Trebišove v pondelok (14.12.) popoludní 22-ročný muž na štvorkolke. Viedol ju bez vodičského oprávnenia a bez ochrannej prilby. TASR o tom dnes informoval košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Trebišovčan začal unikať policajnej hliadke. "Pred budovou bývalej pekárne svoju jazdu však nezvládol manévrom, následkom čoho sa štvorkolka nahla na stranu a prevrátila sa," dodal hovorca. Vodič vyletel zo štvorkolky a podľa predbežnej lekárskej správy utrpel ťažké zranenia s dobou práceneschopnosti do 42 dní. Spôsobená škoda predstavuje 100 eur.

Počas ošetrovania mu z vrecka bundy podľa hovorcu vypadla škatuľka cigariet s igelitovým vrecúškom so zelenou sušinou, ktorá bola zaistená a zaslaná na expertízu. "U vodiča bol zabezpečený odber krvi a moču pre zistenie požitia alkoholu alebo iných návykových a omamných látok. Poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi," zakončil Szabó.