Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Akustické turné Davida Kollera sa vypredáva

Akustické turné Davida Kollera sa vypredáva - hosťom bude Darkness Positive Foto: David Koller/Lukas Wagneter

Hosťom bude Darkness Positive.

Bratislava 27. novembra (OTS) - Frontman legendárnej skupiny LUCIE zahrá v decembri 7 špeciálnych akustických koncertov. Namiesto veľkých športových hál sa rozhodol priblížiť fanúšikom a všetky koncerty sú preto len na sedenie ako v divadle. Hudobným hosťom na David Koller Acoustic tour 2019 bude slovenský jazz-funk-popový objav Darkness Positive.
Akustické turné Davida Kollera sa vypredáva - hosťom bude Darkness Positive!
Foto: David Koller/Lukas Wagneter

David Koller patrí medzi najvýraznejšie osobnosti československej hudobnej scény. S obnovenou skupinou LUCIE aktuálne vypredáva obrovské haly a aby mal zmenu, rozhodol sa vyskúšať niečo nové. S Kollerbandom, v ktorom bubnuje aj jeho syn Adam, prerobili hity ako Chci zas v tobě spát, Medvídek, či Amerika a zahrajú ich úplne akusticky.

O koncerty je obrovský záujem. Obidva bratislavské koncerty sú beznádejne vypredané a lístky na ostatné sa rýchlo míňajú. David sa teší na osobný kontakt s publikom: “Už len atmosféra večera je iná. Páni prídu v oblekoch, dámy sa tiež krajšie oblečú, vezmú kamarátku a urobia si príjemný večer. Vedia, že nepôjdu o štvrtej ráno po štyroch domov.


Okrem Lučenca sa na každom koncerte predstaví tiež slovenská kapela Darkness Positive, ktorej hudobný prejav inovátorsky kombinuje funk-jazz-hiphop s humorným komentárom.


Vstupenky je možné zakúpiť v predpredaji cez TicketLive.sk.

DAVID KOLLER Acoustic tour 2019:
1.12.2019 Košice
2.12.2019 Lučenec
3.12.2019 Martin
14.12.2019 Bratislava - VYPREDANÉ
15.12.2019 Bratislava - VYPREDANÉ
16.12.2019 Nitra
17.12.2019 Žiar nad Hronom