Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Elektrizujúci The Great Malarkey opäť na Slovensku

The Great Malarkey Foto: The Great Malarkey

Z východného Londýna prichádza na Slovensko hudobná nálož. The Great Malarkey sa u nás predstavia v Bratislave, Novom Meste nad Váhom a v Leviciach.

Bratislava 15. januára (OTS) - Domáce publikum sa po piatich rokoch opäť dočká zážitku z dokonalej energie.
The Great Malarkey
Foto: Katarína Orešanská

Čo sa stane keď sa spoja balkánske, folklórne, bluesové a punkové vplyvy? Odpoveďou je tikajúca bomba, pripravená každú chvíľu explodovať. Osem hudobníkov pochádzajúcich z celého sveta - Anglicka, Kanady, Portugalska a Lotyšska pozýva na cestu báječnou horskou dráhou. Prisadnite si k nim do šialeného multikultúrneho vlaku rýchlych rytmov a chvejúcich sa búrok s punk-folkovým duchom. Na koncertoch rozbalia vysoko energetický hudobný balík preplnený žánrami. Jedinečnú kombináciu flamenca s trochou rapu a temného kabaretu. V nabudenom kolektívnom bláznovstve nechávajú znieť dychy, husle, akordeóny a nabrúsené gitary. Živá kapela odpáli na slovenských pódiách molotov koktejl nespútanej energie. Prinášajú celé svoje srdce (všetkých osem z nich!). Ku každej piesni a každému, kto chce počúvať. Ich filozofiou je prísť, odísť a zanechať vzdúvajúcu sa hromadu šťastných, uslintaných a zničených zhýralcov!
The Great Malarkey
Foto: Igor Frimmel


Koncerty kapely The Great Malarkey na Slovensku
24. január, Ateliér Babylon, Bratislava, predkapela Fire Your Boss
Punk musí byť hlasný už od prvých tónov. Bratislavské pódium v úvode zahrejú domáci Fire Your Boss. Slovenská kapela je unikátna exotickými členmi z Talianska a Ekvádoru. Kombinácia textov v angličtine a v španielčine ich posúva čoraz bližšie k svetovým pódiám.

25.január, Nové Mesto. nad Váhom v klube Blue Note

26. január, Levice, Športová hala, Benefícia „Objatie tónov“
Zmysluplného podujatia sa zúčastnia aj mentálne a zdravotne postihnuté deti zo zariadení Domovov sociálnych služieb.
Lístky si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal a viac informácií získate na http://thegreatmalarkey.com
Kúpou vstupenky na koncert The Great Malarkey podporíte benefičné podujatie „Objatie tónov“ usporiadané desiatykrát pre deti a osoby s mentálnym postihnutím zo zariadení domovov sociálnych služieb. Ďakujeme.
Predpredaj Ticketportal
Benefičný koncert „Objatie tónov“ organizuje Občianske združenie Milan Štefánik
ZĽAVY: Vstupné je bezplatné pre osoby s mentálnym a zdravotným postihnutím zo zariadení Domovov sociálnych služieb, ZŤP.