Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Kultúra

Legendárny spevák Jerry Lee Lewis sa oženil už po siedmy raz

Americký hudobník Jerry Lee Lewis. Foto: TASR/AP

Sedemdesiatšesťročný hudobník, známy aj pod prezývkou Killer (Zabijak) , povedal svoje "áno" exmanželke svojho bratranca, Judith Brownovej.

Jackson 31. marca (TASR) - Legendárny americký rock'n'rollový spevák a skladateľ Jerry Lee Lewis sa oženil už po siedmy raz. Novomanželkou sa stala exmanželka jeho bratranca.

Lewis sa podľa úradných dokumentov na matrike oženil 9. marca v štáte Mississippi s Judith Ann Coghlanovou Brownovou.

Sedemdesiatšesťročný hudobník, známy aj pod prezývkou Killer (Zabijak), sa preslávil hitmi ako "Great Balls of Fire" a "Whole Lotta Shakin' Goin' On".

VIDEO:Jerry Lee Lewis - Great Balls of Fire




Nevesta (61) bola v minulosti vydatá za jedného z Lewisových bratrancov a mala blízky vzťah s muzikantovou dcérou Phoebe Lewisovou. Informácie poskytla sestra nevesty Carolyn Coghlanová Gremillionová. Dodala, že Brownová začala pred niekoľkými rokmi pracovať pre Lewisa ako jeho opatrovateľka.

Svadba bola malá. Jedinými hosťami bola Gremillionová s manželom a Lewisova sestra s manželom.

"Je naozaj šťastná," povedala dnes Gremillionová pre tlačovú agentúru Associated Press (AP). "Majú veľmi láskyplný vzťah. Myslím, že sa oňho naozaj stará lepšie než ktokoľvek iný," dodala.

Sestra nevesty tiež povedala, že Lewis mal v mladosti povesť búrliváka, ale "teraz je to už iný muž. Viete, ako sa ľudia zmenia, keď zostarnú. Je to veľmi duchovne založený muž".

Judith Brownová bola predtým vydatá za Lewisovho bratranca Rustyho. Rozviedli sa v roku 2010.

Rustyho staršia sestra Myra Gale Brownová sa vydala za Lewisa v roku 1957, keď mala 13 rokov, a bola jeho treťou manželkou. Toto manželstvo spôsobilo v Lewisovej kariére rozruch a otrasy.

Lewisovo posledné manželstvo sa skončilo v roku 2004, keď sa po 20 rokoch spoločného života rozviedol s Karrie McCarverovou.

Hudobník v roku 2010 oznámil, že podpísal zmluvu na knihu s vydavateľstvom It Books, ktoré patrí nakladateľstvu HarperCollins.

Predstaviteľ vydavateľstva dnes oznámil, že zmluva na knihu stále platí a pamäti vyjdú v roku 2013.

VIDEO: Jerry Lee Lewis - Whole Lotta Shakin