Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Leto osvieži bláznivá komédia Môj otec je šialenec

Adam Sandler Foto: TASR/AP

Jednu z hlavných úloh si zahral Adam Sandler.

Bratislava 21. júla (TASR) - Začiatkom augusta sa môžu filmoví priaznivci tešiť na slovenskú premiéru bláznivej komédie Môj otec je šialenec. TASR informovala Jana Kalmanová zo spoločnosti Itafilm, ktorá filmovú novinku distribuuje do slovenských kín.

V zábavnej komédii sa v úlohe učiteľky McGarricleovej predstaví Eva Amurri Martino. Dostane sa do problémov po tom, čo sa zapletie so svojím študentom Donnym (Adam Sandler). O niečo horšie dopadol mladý tínedžer, ktorý je nútený sám vychovávať plod ich spoločnej lásky, syna Todda (Andy Samberg).

Fanúšikovia Adama Sandlera sa môžu tešiť na Donnyho bláznovstvá. "Je šialený. Naozaj si užíva život plnými dúškami a rodičovstvo ho vôbec netrápi - jednoducho nebol na naň pripravený, keďže sám je ešte 'dieťaťom'. Aj napriek tomu má svojho syna rád a snaží sa zo všetkých síl, ale Todd svojho otca opúšťa, hneď ako sa mu naskytne príležitosť," priblížila príbeh otca a syna, ktorých cesty sa po rokoch odlúčenia opäť spoja práve na Toddovej svadbe. Dlho plánovaný víkend sa zmení na divokú smršť bizarných udalostí, no Donny má konečne šancu nájsť so synom spoločnú reč. Či dokáže presvedčiť syna o tom, že vie byť naozaj dobrým otcom, uvidia návštevníci slovenských kín od štvrtka 2. augusta.

V bláznivej komédii Môj otec je šialenec ďalej uvidia mladú talentovanú herečku Leighton Meester (Jamie), amerického rapera Vanillu Ice, ktorý hrá samého seba a svetoznámu speváčku Ciaru (Brie). Film uvádza do slovenských kín spoločnosť Itafilm vo formáte 2D v pôvodnom znení so slovenskými titulkami.