Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Kultúra

Mukatado nakrútili videoklip k slovenskej olympijskej hymne

Ilustračné foto Foto: TASR/AP

Olympijská hymna v podaní Mukatada dokonca odznie aj naživo počas olympiády. Kapela vystúpi v Londýne 4. augusta spoločne s Richardom Müllerom.

Bratislava 15. júla (TASR) - Kapela Mukatado prednedávnom nahrala oficiálnu skladbu Slovenského olympijského tímu, ktorý bude súťažiť na tohtoročnej olympiáde v Londýne.

Pesnička Všetko sa dá bude mať už o pár dní aj svoju obrazovú podobu. Kapela sa totiž k nej rozhodla nakrútiť aj videoklip. TASR informovala manažérka skupiny Andrea Pivarčiová.

"Tak ako pri prvých dvoch, aj pri tomto videoklipe sme spolupracovali s režisérom Martinom Hudákom. Spolupráca s Maťom je vždy veľmi príjemná, poznáme sa dlhšie, sme kamaráti a jeho práci absolútne dôverujem," prezradila pre médiá Janka Kozáková z Mukatada. "Čo sa týka nášho nového klipu, môžem prezradiť, že celá kapela sa v ňom objaví aj v oficiálnej olympijskej kolekcii," dodala speváčka s úsmevom.

O interpretkin styling v klipe sa postaral Andrej Kusalik, vizáž mala pod palcom Slávka Šokoťková a oficiálnu olympijskú kolekciu pre všetkých členov Mukatada poskytla spoločnosť Alpine Pro.



"Som veľmi rád, že sme zvolili recesistický prístup k videoklipu na olympijský song. Ja osobne vnímam šport ako nejakú pridanú hodnotu k životu a myslím si, že by sa mal brať s ľahkosťou a zábavou. Nie smrteľne vážne, pretože aj o tom sú podľa mňa olympijské hry," komentoval nový klip Mukatada režisér a producent Martin Hudák. "A myslím si, že ani hudbu netreba brať extra smrteľne vážne. Keď príde reálna hrozba pre ľudstvo, tak toto bude prvý priemysel, ktorý sa stane zbytočným. Šoubiznis a šport," dodal.

Olympijská hymna v podaní Mukatada dokonca odznie aj naživo počas olympiády. Kapela vystúpi v Londýne 4. augusta spoločne s Richardom Müllerom v oficiálnej fanúšikovskej zóne Slovenska na Great Portland Street.